Tilskud

Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, hvorfor der ikke ydes tilskud herfra.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘Danmark’, får du tilskud til behandlingen, og vi indberetter elektronisk til "Danmark".

Sundhedsforsikring

Der er mulighed for direkte afregning med din sundhedsforsikring, hvis du og din sundhedsforsikring tillader det. Husk at meddele din sundhedsforsikring at Ries Fysioterapi ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Betaling

Afregning af behandlingen sker på behandlingsdagen, og der kan betales med dankort eller kontanter.

Prisliste

PrisTilskud fra 'Danmark'
Første konsultation (ca. 55 min) (medbring lagen/håndklæde) 550 kr. 133 kr.
Normal behandling (ca. 45 min) (medbring lagen/håndklæde) 400 kr. 88 kr.
Holdtræning (pris pr. gang) 150 kr. 59 kr.
Kostprogram inkl. opstartssamtale 1500 kr. -
GLAiD-forløb 3500 kr. 1017 kr.
Gode vaner = Godt liv (2 mdr's forløb) 2975 kr. 645 kr.
Udeblivelse / for sent afbud 250 kr. -
*honorar reguleres årligt 1. april

Forklaring til ydelserne i prislisten

Første Konsultation. Når du kommer hos Ries Fysioterapi første gang er der afsat ekstraordinær tid af til en fysioterapeutisk undersøgelse. I denne konsultation er hovedfokus på at få dig grundigt undersøgt, få lagt en behandlingsplan og ikke mindst give dig en årsagsforklaring til dine symptomer.

Normal behandling. Er når du kommer efterfølgende hos Ries Fysioterapi. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlings/rehabiliterings-plan og målsætning vi i samarbejde har fundet frem til ved første konsultation.

Holdtræning. Kræver en første konsultation før opstart for samtale, målsætning og analyse for at mindske risiko for skader, og for at opnå fuldt udbytte af træningen. Medbring indendørssko og kom gerne omklædt. Der er ikke mulighed for bad.

Kostplan inkl. opstartssamtale. Prisen indeholder Første Konsultation med gennemgang af din allerede eksisterende kost, dit mål, dit udgangspunkt og dine ressourcer.  Dette er afsættet fra din kommende kostplan, således at din nye kostplan tager udgangspunkt i din nuværende kost. Din nye kostplan får du udleveret og gennemgået ved den efterfølgende konsultation som aftales med Rie.

GLAiD-forløb. Prisen indeholder et forløb med Førstegangs konsultation, instruktion af øvelser, 2x teori, 12 x træning ca. 2x ugentligt, opfølgende konsultation.

Gode vaner = Godt liv. Forløb over 2 måneder med fokus på at iværksætte og fastholde de gode vaner. Indeholder individuelle samtaler, motivationssamtaler i grupper, træning på hold af maks 6 personer. I samarbejde med Bodil Grage Klinikken https://www.bodilgrage.dk/

Udeblivelse/for sent afbud. Ved manglende afbud (udeblivelse) eller afbud indgivet efter kl. 09.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der et udeblivelsesgebyr på 250 kr. Afbud kan indgives på telefonsvareren/pr. mail/pr. sms.