Gode vaner = Godt liv

NYT koncept

Er du aktiv nok til at være sund?

Velkommen til vores nye koncept

De fleste af os ved godt, at fysisk aktivitet er sundt. Medierne fortæller os, om det usunde inaktive liv, og begreber som “Sitting is the new smoking” sniger sig ind i vores sprog.

Hvorfor er det så – at vi ikke bare bliver mere aktive?

Det er svært at ændre vaner, det kræver viden: hvor meget/hvor lidt skal der til? Det kræver motivation og meningsfuldhed. Og det kræver, at du ved, hvad du skal lave? – og hvad der er godt for din krop – også på trods af eventuelle udfordringer såsom sygdom etc. Det kræver, at du finder tid i kalenderen? Og en smule snuhed gør det lettere: find situationer hvor du kan “snige” lidt træning ind i hverdagen – f. ex trappe i stedet for elevator.

Motivation er vigtig for din succes – lad os hjælpe dig med at finde den

Netop derfor har vi i samarbejde med Bodil Grage Klinikken https://www.bodilgrage.dk/ udviklet et nyt koncept, hvor hele din livssituation og input af viden vægtes højt. Vi har fokus på din fysiske og mentale sundhed. Det er et forløb, som bliver skræddersyet til dig. Formålet er, at du får skabt gode træningsvaner, som passer ind i dit liv, derfor tages der afsæt i din hverdag og din formåen.

Viden, personlig vejledning og træning er med afsæt i vores faglighed, ligeledes er anerkendende og menneskelig tilgang grundstenene i vores helt nye koncept.

Du garanteres en sundhedsprofessionel behandling, da vi begge er fysioterapeuter med mange års erfaring. Ydermere har Bodil en sundhedsfaglig uddannelse i at vejlede, coache og motivere. Såfremt du har brug for kostråd, så er Rie certificeret kostvejleder.

Indhold:

  • Vi giver dig et forløb over 2 måneder:
  • 3 foredrag (onsdage kl. 15-17)
  • 3 personlige vejledninger (aftales individuelt)
  • 6 holdtræninger (små hold, 1 gang om ugen, tirsdage eller torsdage kl.15-16)
  • Mulighed for at danne netværk

PRIS for et forløb: kr 2.975,- medlem af Sygeforsikringen Danmark så refunderes kr. 645,-

KONTAKT os gerne for yderligere information:

Bodil: Tlf 3032 1214 / mail@bodilgrage.dk

Rie: Tlf 6051 4824 / info@riesfys.dk

Velkommen til Gode vaner = Godt liv

Vi glæder os til at møde dig.

Lidt om motivation og meningsfuldhed:

  • Motivation – en vigtig drivkraft
  • Når noget giver mening, øges sandsynligheden for succes
  • Realistiske og meningsfyldte mål øger mulighed for succes
  • Øvelserne skal give mening, for den der skal udføre dem. Meningsfuldhed øger sandsynligheden for, at de bliver udført, dermed opnås den positive effekt i hverdagen. Det øger livskvaliteten.